Logo
Neviete si rady? Zavolajte.
(Po-Pia, 9-17 hod.)
0 ks
za 0 €
Nákupný košík je prázdny
Potrebujete poradiť? Neváhajte nás kontaktovať.

Druhý Ležiak

Falošný Ležiak by Josee

  Druhý Ležiak  Falošný Ležiak      Charakteristika Po prvom vydarenom ležiaku som sa rozhodol pre druhý, ktorý som poňal rovnakou schémou rmútovania ... celý popis
Dostupnosť
na dopyt
úprava sladu -
25,50 €
21,25 €
bez DPH
Momentálne nie je k dispozícii
Číslo produktu:BEER009_v1
Objem várky:23 l
Strážiť cenu / dostupnosť
Podobné produkty
    Prvý ležiak (recept)
    24,20 €
    20,17 € bez DPH
    24,20 €
    20,17 € bez DPH
    na dopyt
    Kompletné špecifikácie

     

    Druhý Ležiak 

    Falošný Ležiak 

     

     

    Charakteristika

    Po prvom vydarenom ležiaku som sa rozhodol pre druhý, ktorý som poňal rovnakou schémou rmútovania a podobnou schémou chmelovaru. Ležiak som trochu sfalšoval pridaním sladu Pale Ale, čo vôbec nebolo špatné, ale skôr zaujímavé. Výsledný Druhý ležiak bol vyvážený s pevným telom a chutným dozvukom. 

     

    Suroviny (obsah balenia):

    Nie je súčastou balenia:

     

    Kompletný recept si môžete stiahnuť TU

     


     

    PARAMETRE RECEPTU

    *OG1,043
    *FG1,008
    *EPM10,8°
    *ABV4,70%
    *IBU26

    VODA CELKOM

    Výsledný objem mladiny23 l
    Vystieranie (voda)18 l
    Vysladzovanie (voda)14 l

    SUROVINY CELKOM

    Slad (spolu)4,5 kg
    Chmeľ (spolu)70 g

     


     

    Ďalšie dôležité info recepte

     

    Príprava receptu:

    • Všetky recepty boli varené infúzne a to v systéme AIO (Klarstein Brauheld Pro 45l)

     

    Parametre receptu sú prepočítane takto:

    • Efektivita kotla - 75%
    • Efektivita chmelovaru 90%
    • Objem Mladiny - 23L                                                 
    • Straty v mláte na 1kg - 0,5L
    • Straty v chmele – 2l
    • Odpar (chmelovar) za hod. – 5L

     

    Vysvetlivky:

    • OG Original gravity  (pôvodná hustota) / FG Final Gravity ( Hustota hotového piva) / EPM (extrakt pôvodnej mladiny) / ABV (percentá alkoholu v pive) / IBU (výsledná horkosť) / EBC (výsledná farba piva) / WP (whirpool) vypnúť kotol, schladiť na 80°, nasypať chmeľ, spraviť vírivku nechať cca. 20min / DH (Dry Hopping) studené chmelenie / CC Zastavenie kvasného procesu vyhladením vykvaseného piva (2dni +2°C )  / N (nepovinné) - surovinu nemusíte použiť

     

    DBŠ

    Parametre
    Objem várky23 l
    Tovar zaradený v kategóriách

    Potrebujete poradiť?

    Jozef Horváth (Josee)
    Jozef Horváth (Josee)
    +421 948 782 796 (Po-Pia, 9-17 hod.)

    Legislatíva

    Partner

    Kontakty
    Jozef Horváth (Josee)
    Jozef Horváth (Josee)
    (Po-Pia, 9-17 hod.)
    Copyright © všetky práva vyhradené - www.JoseeBeer.sk | web prevádzkuje Jozef Horváth - Homebrewingshop
    Vytvorené na Eshop-rychlo.skEshop-rychlo.sk