LalBrew New England™ (LALLEMAND)





- Kompletné špecifikácie
- Parametre
- LalBrew New England™ (LALLEMAND)Skladom 1 ks5,20 €4,33 € bez DPH
Typ:
Vrchné (NEIPA)
Chuťový profil:
Neutrálny až mierne ovocný, jemná esterová chuť a vôňa.
Teplota Kvasenia / Alkoholová tolerancia /približná doba kvasenia
15-22°C / 9% / pri 20°C trvá intenzývne kvasenie cca 7dni (fermentácia je pri tomto kmeni pomalšia, čo je normálne)
Dávkovanie:
100-200g na hektoliter
11g (jeden balík) na 15-25l
Rehydratácia kvasníc:
nie je potrebná, kvasinky LalBrew New England stačí rovnomerne vysypať do prevdušnenej mladiny. V prípade rehydratácie, vysypte obsah kvasiniek LalBrew New England do cca. 150-200ml prevarenej vody, prípadne mladiny, vychladenej na teplotu 20-25°C, nechajte stáť asi 20-30m, následne dobre premiešajte. Takto rehydratované kvasinky môžete naočkovať do pripravenej a prevzdušnenej mladiny.
Potrebujete poradiť?
