Köln (Kölsch)™ (LALLEMAND)

- Kompletné špecifikácie
- Parametre
- Köln (Kölsch)™ (LALLEMAND)Skladom 4 ks4,40 €3,67 € bez DPH
Typ:
Vrchné (kvasinky sú schopné kvasiť aj pri nižších teplotách a to pivá, ležiackého typu)
Chuťový profil:
Neutrálny, mierne ovocný
Teplota Kvasenia / Alkoholová tolerancia /približná doba kvasenia
10-22°C / 14% / pri 20°C trvá intenzývne kvasenie cca 4dni
kvasinky sú schopné kvasiť aj pri nižších teplotách a to pivá, ležiackého typu
Dávkovanie:
50-100g na hektoliter
11g (jeden balík) na 15-30l
Rehydratácia kvasníc:
nie je potrebná, kvasinky LalBrew Nottingham stačí rovnomerne vysypať do prevzdušnenej mladiny. V prípade rehydratácie, vysypte obsah kvasiniek LalBrew Nottingham do cca. 150-200ml prevarenej vody, prípadne mladiny, vychladenej na teplotu 20-25°C, nechajte stáť asi 20-30m, následne dobre premiešajte. Takto rehydratované kvasinky môžete naočkovať do pripravenej a prevzdušnenej mladiny.
Potrebujete poradiť?
